Hoe ziet de toekomst eruit?

Bij Architect industriebouw Van Dyck uit Booischot denken we verder dan enkel een sterke architecturale uitstraling.

Architect Van Dyck uit Booischot is niet alleen uw architect voor het bouwen of verbouwen van privéwoningen en bedrijfsgebouwen, ook openbare besturen kunnen we tot onze vaste klanten rekenen. Als architect industriebouw ontwerpen we voor hen namelijk allerlei openbare gebouwen.

Een project voor sociale huisvesting, een uitbreiding aan een sporthal, extra klaslokalen voor de plaatselijke school of een verbouwing van de jeugddienst, het zijn maar enkele projecten die we in het verleden al voor hen mochten realiseren in directe opdracht of via openbare aanbesteding.

Bij industriebouw en dergelijke speciale projecten is niet alleen de architecturale uitstraling van het gebouw belangrijk, we denken ook een doordachte promenade architecturale uit om bezoekers uit te nodigen om het hele gebouw actief te gaan verkennen. Een openbaar gebouw moet namelijk esthetisch zijn, maar zeker ook uitnodigend!

Uiteraard wordt bij gebouwen voor openbare diensten ook extra aandacht besteed aan het veiligheidsaspect, de adviezen van de brandweer inzake de brandveiligheid en het energiebeheer. Deze gebouwen bepalen niet alleen de prestige van de gemeente, ze vervullen ook een voorbeeldfunctie voor aspirant-bouwers.

Behalve privéwoningen, kantoren en industriële openbare gebouwen heeft architect industriebouw Van Dyck uit Booischot ook al heel wat bijzonder projecten gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld serres voor tuinbouwbedrijven. Hoe uitzonderlijk het bouwproject dat u in gedachten heeft ook moge zijn, bij architect industriebouw Van Dyck denken we graag met u mee.

Heeft u een courant of een minder evident bouwproject in gedachten? Laat het ons weten want we maken graag de tijd vrij om een gratis en vrijblijvende ontmoeting in te plannen en uw project in detail te bespreken.

Contacteer ons!01 522 20 98