Kiezen tussen luxe en charme? Niet nodig!

Architect nieuwbouw klassiek Van Dyck combineert eigentijds bouwen met traditionele charme!

Met architect Van Dyck heeft u een betrouwbare partner voor elk bouwproject. Zowel voor nieuwbouw in een moderne, als voor een nieuwbouw in klassieke stijl kan u op onze expertise rekenen. Droomt u van de luxe van een nieuwbouwwoning met de uitstraling en de charme van de pastorij-, hoeve- of provinciale stijl? Dat kan perfect!

Door te kiezen voor nieuwbouw bent u zeker van een duurzame woning die opgericht wordt met de modernste technologische materialen die vandaag op de markt beschikbaar zijn. U kan zo onder meer optimale isolatie, energiebesparende maatregelen en maximale brandveiligheid combineren met de luxe van moderne technologieën zoals bijvoorbeeld intelligente bedieningen. Bij nieuwbouw klassiek, combineert u dit maximaal leefcomfort bovendien met een charmante en pittoreske uitstraling die sfeer en authenticiteit uitstraalt. Een nieuwe woning dus met volledige aandacht voor leefcomfort én een authentiek karakter en traditionele look.

Is zo’n moderne pastorijwoning, een woning of hoevestijl of een huis met een zuiders provinciaal karakter wel iets voor u? Contacteert u dan vooral even architect Van Dyck uit Booischot om uw nieuwbouw klassiek bouwproject te bespreken. Een eerste kennismakend gesprek is steeds gratis en vrijblijvend!

We kunnen bovendien heel wat referenties voorleggen van klassieke nieuwbouw projecten die u mogelijks ook wel voor uw eigen bouwproject kunnen inspireren. Bekijkt u dus zeker al even de foto’s van enkele van onze eerdere projecten op deze website en neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Contacteer ons!01 522 20 98