Deze architect is goed in…. Luisteren!

Zoekt u een architect voor een nieuwbouw modern of eerder een woning in de klassieke stijl? Wij tekenen helemaal volgens uw wensen!

Wanneer u voor nieuwbouw kiest, dan kan u de woning, het industriegebouw of het openbare gebouw dat u wil bouwen helemaal volgens uw eigen wensen laten ontwerpen. Klassiek, modern, of iets specialer in gedachten? Alles is mogelijk!

Voor een nieuwbouwproject in regio Heist-op-den-Berg zit u daarvoor trouwens zeker goed bij architect Van Dyck uit Booischot. Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van uiteenlopende projecten in verschillende bouwstijlen. Bekijkt u alvast even de projecten die we eerder realiseerden op deze website of vraag gerust naar bijkomende referenties en ontdek zelf hoe geen enkele bouwstijl ons onbekend is.

Hoe gaan we te werk?

Voor we een nieuwbouw, modern of klassiek, ontwerpen, maken we eerst graag even uitgebreid met u kennis tijdens een persoonlijk gesprek. Deze eerste verkennende ontmoeting is gratis en vrijblijvend en kan zowel bij ons op kantoor als bij u ter plaatse doorgaan. Tijdens dit gesprek overlopen we uw wensen in detail en bespreken we hoe u leeft en wat u van de nieuwe woning verwacht.

Architectuur is bij ons namelijk steevast gericht op uw levensstijl. Zo creëren we ruimtes waarin u graag en in alle comfort zal vertoeven. Verder houden we uiteraard ook rekening met de geldende wettelijke voorschriften, een doordacht energiebeheer en uiteraard ook met uw budget. Bij ons geen sleutel-op-de-deur oplossingen dus, maar maatwerk architectuur helemaal op maat van uw gezin, uw klanten of uw bezoekers!

Wanneer u een moderne nieuwbouw wil laten bouwen, dan kan u zelf als bouwheer optreden, of u kan een externe bouwheer inschakelen om met de verschillende leveranciers en aannemers te communiceren en te onderhandelen. De keuze is volledig aan u.

Wij zullen als architect regelmatig werfbezoeken inplannen om de werken in uitvoering en de gebruikte bouwmaterialen te controleren en zullen u bij de minste onregelmatigheid meteen verwittigen. Wij volgen uw nieuwbouwproject namelijk op de voet op!

Heeft u na de werken nog een vraag, dan kan u ons nog steeds contacteren. Wij geloven namelijk in samenwerken in vertrouwen op lange termijn.

Voor elke nieuwbouw, modern of klassiek, kan u op onze expertise rekenen. Privéwoningen, industriegebouwen en openbare gebouwen, bij architect Van Dyck bent u altijd aan het juiste adres voor deskundig advies. Contacteer ons en we overlopen met plezier uw bouwplannen.

Contacteer ons!01 522 20 98