Wij durven elke verbouwing aan!

Verbouwen met architect renovatie Van Dyck uit Booischot bespaart u tijd en zorgen!

Plant u een kleine of een grote renovatie om uw woning in een praktische en gezellige thuis te veranderen, dan is een architect met ervaring in het begeleiden van renovatieprojecten onder de arm nemen, zeker geen onverstandige beslissing. Een architect met specialisatie in renovatie kan u namelijk heel wat kopzorgen besparen én uw budget onder controle houden.

Voor een verbouwing kan u net daarvoor vertrouwen op architect renovatie Van Dyck uit Booischot. Al meer dan 20 jaar begeleiden wij diverse renovatieprojecten in regio Heist-op-den-Berg. Voor, tijdens én na de verbouwing houden wij een nauw contact met u als klant om al uw vragen te beantwoorden, u vakkundig te adviseren én om de werken nauwlettend op te volgen. Wij blijven uw partner en een bereikbaar aanspreekpunt doorheen het hele verbouwproject.

Een renovatie is meteen ook het ideale tijdstip om uw woning energiezuiniger te maken. Zo verdient u op lange termijn uw investering trouwens ook terug. Bij architect renovatie Van Dyck uit Booischot besteden we daarom graag extra aandacht om energiebesparende maatregelen in het verbouwingsplan op te nemen. Meer nog, onze externe partner voor veiligheid en EPB energieprestatieregelgeving informeert u ook met plezier over de premies en subsidies voor energiebesparende maatregelen waarvoor u mogelijks in aanmerking komt!

Of heeft uw woning een bouwovertreding die u wenst te laten regulariseren? Ook voor regularisatiedossiers kan u bij Architect Van Dyck in Booischot terecht. Wij stellen een volledig rapport op én voeren, voor zover mogelijk, de communicatie met de overheidsdiensten. Dankzij onze directe contacten zoeken wij in samenspraak met de bouwheer en de betrokken overheidsinstanties naar een haalbaar compromis. Zo heeft u een partner met kennis van zaken die u doorheen het hele regularisatieproces begeleidt en dat bespaart u tijd, zorgen én budget.

Bij Architect Van Dyck begeleiden we nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en regularisatiedossiers voor particulieren, bedrijven én voor openbare besturen. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze aanpak voor renovatie of regularisatie? Neemt u even contact op want we komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een kennismakend gesprek.

Contacteer ons!01 522 20 98